Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Penguin SA

@ Sunday Times Books LIVE

Steve Hofmeyr in sy noppies met verhoogverwerking van Vier briewe vir Jan Ellis

Vier briewe vir Jan EllisKapabelSteve Hofmeyr het dit laat blyk dat hy baie in sy skik is met die verhoogvertolking van sy novelle Vier briewe vir Jan Ellis wat onlangs by die Suidoosterfees gedebuteer het. Die teks is deur Lizz Meiring vir die verhoog verwerk.

“Soos vir die meeste Suid-Afrikaners kom Diasville se droomkind, Jan Ellis, ook ­later agter dat dit ’n leuen was: Nie alle drome word waar nie. Nie alles sal ­reg­kom nie. Hoe gemaak met dié lot, as die noodlot roep?”

Boekbesonderhede

e-Boek opsies – Laai nou af!


 

Please register or log in to comment